Female 4 - Blue Rising Star Celebrity Chick

(Dana lives in Den Haag)

Dana’s Verhaal

Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Dana, geboren op 29 september 2008 en de dochter van Téole en Tyson.
Mijn baasjes zijn Ricardo en Cynthia. Toen ik bijna acht weken was mocht ik met mijn baasjes mee. Nadat alle papieren in orde waren gemaakt, vertrokken we op weg naar Den Haag.

Het eerste half uur was ik best druk en stil zitten was geen optie, ik moest weten wat er onderweg allemaal te zien was. Na een half uurtje werd ik toch wel moe en ben maar lekker gaan slapen, want we hadden nog drie uur te gaan. Halverwege hebben we even een stop gemaakt waar ik mijn plasje heb gedaan en het restaurant onveilig gemaakt heb. Na heel veel aandacht te hebben gehad van alle mensen in het restaurant gingen we naar mijn huis.

Om vijf uur waren we dan uiteindelijk thuis.
Toch moest ik thuis nog even wennen aan alle veranderingen. Ik miste Sarah, mijn mama was er niet meer en ook mijn broertjes en zusjes miste ik, maar desondanks voelde ik me al helemaal thuis en ging meteen op onderzoek uit.

Alles stond al voor mij klaar, voer- en drinkbak, de bench met daarin een mandje, een lekkere warme kruik, dekentjes en speeltjes.
Opeens kwam ik een heel groot raar ding tegen. Het was een Fatboy, hmm... Wat moet ik daar nou mee dacht ik, maar uiteindelijk vond ik het een geweldig ding! Lekker springen en er dan aan de andere kant weer vanaf glijden. Ik was gelijk al druk, hing in broekspijpen, in de gordijnen en vond bijten ook heel leuk, wat uiteraard allemaal niet mocht.

Nu, ongeveer 10 maanden later, ben ik een schat van een hond geworden, vind het leuk om te spelen en nieuwe dingen te leren. Heb op de camping een heel lief vriendinnetje Ciska waar ik graag mee speel en vind het leuk om naast de fiets te rennen. Ik ben wel heel nieuwsgierig en hou er nog steeds van om kattenkwaad uit te halen. Spinnen vind ik fantastisch! Zodra het donker wordt op de camping ga ik op spinnenjacht en eet ze lekker op! Ook wil ik nog even kwijt dat ik tegenwoordig broekspijpen heel laat... :-)

Sarah, bij deze willen wij je heel erg bedanken voor deze geweldige en prachtige hond!

Ricardo en Cynthia
Theo en Helma

Dana showing her Tricks

(10 months old)

Back Next